Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje jeden wybrany z modułu przedmiot.
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 20 godz.
Ćwiczenia audytoryjne: 25 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 20
Ćwiczenia audytoryjne: 25
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje jeden wybrany przedmiot.
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 35 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 35
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 35 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 35
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 35 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 35
3
Zaliczenie na ocenę
F
Lista przedmiotów specjalnościowych - bezpieczeństwo produkcji żywności - Semestr letni, 2023/24
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Seminarium/Konwersatorium: 30 godz.
Punkty ECTS: 2.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obowiązkowy
Seminarium/Konwersatorium: 30
2
Zaliczenie na ocenę
O
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Lista przedmiotów specjalnościowych - hodowla i użytkowanie zwierząt gospodarskich - Semestr letni, 2023/24
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Seminarium/Konwersatorium: 30 godz.
Punkty ECTS: 2.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obowiązkowy
Seminarium/Konwersatorium: 30
2
Zaliczenie na ocenę
O
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Lista przedmiotów specjalnościowych - hodowla zwierząt towarzyszących i wolno żyjących - Semestr letni, 2023/24
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Seminarium/Konwersatorium: 30 godz.
Punkty ECTS: 2.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obowiązkowy
Seminarium/Konwersatorium: 30
2
Zaliczenie na ocenę
O
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Lista przedmiotów specjalnościowych - produkcja pasz i doradztwo żywieniowe - Semestr letni, 2023/24
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Seminarium/Konwersatorium: 30 godz.
Punkty ECTS: 2.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obowiązkowy
Seminarium/Konwersatorium: 30
2
Zaliczenie na ocenę
O
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Lista przedmiotów specjalnościowych - bezpieczeństwo produkcji żywności - Semestr zimowy, 2024/25
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Lista przedmiotów specjalnościowych - hodowla i użytkowanie zwierząt gospodarskich - Semestr zimowy, 2024/25
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Lista przedmiotów specjalnościowych - hodowla zwierząt towarzyszących i wolno żyjących - Semestr zimowy, 2024/25
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Lista przedmiotów specjalnościowych - produkcja pasz i doradztwo żywieniowe - Semestr zimowy, 2024/25
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje zajęcia z wybranego języka obcego.
Dane przedmiotu
Ćwiczenia e-learning: 4 godz.
Język obcy (lektorat): 26 godz.
Punkty ECTS: 2.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Ćwiczenia e-learning: 4
Język obcy (lektorat): 26
2
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Ćwiczenia e-learning: 4 godz.
Język obcy (lektorat): 26 godz.
Punkty ECTS: 2.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Ćwiczenia e-learning: 4
Język obcy (lektorat): 26
2
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Ćwiczenia e-learning: 4 godz.
Język obcy (lektorat): 26 godz.
Punkty ECTS: 2.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Ćwiczenia e-learning: 4
Język obcy (lektorat): 26
2
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Ćwiczenia e-learning: 4 godz.
Język obcy (lektorat): 26 godz.
Punkty ECTS: 2.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Ćwiczenia e-learning: 4
Język obcy (lektorat): 26
2
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Ćwiczenia e-learning: 4 godz.
Język obcy (lektorat): 26 godz.
Punkty ECTS: 2.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Ćwiczenia e-learning: 4
Język obcy (lektorat): 26
2
Zaliczenie na ocenę
F
Lista przedmiotów specjalnościowych - bezpieczeństwo produkcji żywności - Semestr letni, 2024/25
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia laboratoryjne: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Dane przedmiotu
Wykład: 15 godz.
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30 godz.
Punkty ECTS: 3.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Fakultatywny
Wykład: 15
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe: 30
3
Zaliczenie na ocenę
F
Lista przedmiotów specjalnościowych - hodowla i użytkowanie zwierząt gospodarskich - Semestr letni, 2024/25
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Lista przedmiotów specjalnościowych - hodowla zwierząt towarzyszących i wolno żyjących - Semestr letni, 2024/25
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.
Lista przedmiotów specjalnościowych - produkcja pasz i doradztwo żywieniowe - Semestr letni, 2024/25
Przedmiot
Liczba godzin
Punkty ECTS
Forma weryfikacji
Obligatoryjność
Dane przedmiotu
Punkty ECTS: 9.00
Forma weryfikacji: Zaliczenie na ocenę
Obligatoryjność: Obligatoryjna grupa przedmiotów fakultatywnych
Zaliczenie na ocenę
O/F
Student realizuje 3 fakultety specjalizacyjne podczas tego semestru, a podczas całego okresu studiów 9 fakultetów specjalizacyjnych, w tym co najmniej 6 z wybranej specjalności.